Header Ads Widget

Responsive Advertisement

I want to open a ramen shop

I want to open a ramen shop

This site has been providing know-how on how to open a ramen shop inexpensively for over 10 years. This site teaches the know-how of opening a ramen shop by a person who has opened 85 ramen stores by himself. When opening a ramen shop for the first time, it is most difficult to fail to open it cheaply using an unoccupied property. Even in such an unstable era of corona, the ramen shop that opened by utilizing the unoccupied property without spending money is steadily surviving. And I have used this know-how to open 87 ramen shops so far. Today, I would like to tell you "how to open a ramen shop that is hard to fail by utilizing a vacant property without spending money". [Points of this article] (1) If you use an unoccupied property, you can open it at 1/3 of the normal cost. (2) All the unoccupied properties are located! In this era, if the location is good, it will be more prosperous than near the station.

ラーメン屋開業

このサイトは、10年以上もの間、ラーメン店を安く開く方法のノウハウを提供してきました。 このサイトでは、85店舗のラーメン店を一人で開店した人がラーメン店を開店するノウハウを紹介しています。 初めてラーメン店を開店するときは、空き地を利用して安く開店するのが一番難しいです。 そんな不安定なコロナ時代でも、空家をお金をかけずに利用して開店したラーメン屋は着実に存続しています。 そして、これまでに87店舗のラーメン店を開店してきました。 本日は、「お金をかけずに空き地を活用して、失敗しにくいラーメン店を開く方法」をお伝えしたいと思います。 【この記事のポイント】(1)空き物件を利用すれば、通常の1/3の費用で開業できます。 (2)空いている物件がすべて揃っています! この時代、立地が良ければ駅の近くよりも繁栄するでしょう。

ラーメン屋開業に必要な開業資金実はラーメン屋というのは、スケルトンでいちから作ると想像以上にお金がかかるものです。例えば、広さ10坪(20畳程度)の小さなラーメン屋を東京都内で開業した場合、開業に必要な費用は、平均的にみても800万円~1,000万円は必要になります。スケルトンと呼ばれるいわゆる内装や外装がリセットされた状態で賃貸物件を借りた場合、ゼロから内装や外装・空調設備・厨房設備を整える必要があるため、それだけで最低でも数百万円の費用が必要になります。また、駅前など一等地を借りる場合は、家賃の他に保証金(敷金)や礼金など物件取得費用が割高になってしまうのと、開業費用だけでなく月々の支払いも高くなってしまいます。しかしこの1,000万円という開業費用は、あくまでも平均の開業費用ですので、ケースバイケースで多少は前後しますが、ほとんどの場合これぐらいはかかると思っていて間違いはありません。都内で開業したあるラーメン屋のケースですが、12坪の小さな店舗を家賃22万5千円で借りてラーメン屋を開業しました。この時にかかった開業費用は次の通りです。

なぜ、居抜き物件だと安く繁盛店ができるのか?ラーメン屋を開業する方法には、大きく分けて2つあります。一つ目は、スケルトンと言い、いちからラーメン屋の内装や外装を自分で作る方法です。もう一つは、「居抜き物件」を活用して小予算でラーメン屋を開業する方法です。今回は、その居抜き物件を活用して小予算でラーメン屋を開業する方法に焦点を当ててお話ししていきます。お金はかかりますが、自由度が高く、自分のオリジナル溢れる店を作りたい場合は、居抜き物件でやるよりも、スケルトン(何もない状態の店舗)で一から内装や外装を自分の手で作るほうが良いです。しかし、これにはよくラーメン屋開業の本やFCの説明会などで見かける、1千万円〜2千万円ものお金をかけて開業する必要が出てきます。デメリットは、投資した1千万円以上ものお金を回収するまでに、常に高い損益分岐点、つまりかなり多くの儲けを出していかないと、開業から数年間厳しい経営状況が続くということです。

Why is it possible to open a prosperous store cheaply if it is an unoccupied property? There are two main ways to open a ramen shop. The first is called a skeleton , which is a method of making the interior and exterior of a ramen shop from scratch. The other is to open a ramen shop with a small budget by utilizing the "living property". This time, I will focus on how to open a ramen shop with a small budget by utilizing the unoccupied property. It costs money, but if you want to create a store that has a high degree of freedom and is full of your own originality, you can do the interior and exterior from scratch with a skeleton It is better to make it with. However, for this, it is necessary to spend 10 to 20 million yen to open a ramen shop, which is often seen in books and FC information sessions. The disadvantage is that if you don't always make a high break-even point , that is, make a lot of money , by the time you recover the invested money of 10 million yen or more, the business situation will continue to be severe for several years after opening.



Post a Comment

0 Comments